Friday, May 20, 2016

Pencuci Intim Wanita Laku Kerassss!

LAKU KERASSSSS...!

Benar ke?

Memang pun sebab apa uolls? Sebabnya ramai kakak2 dan adik2 manis menggunakan sabun pencuci SirehVdarra ini mengakui keberkesannya dan kebaikkannya.


­čî┐Sabun Sireh VDarra (SVD)­čî┐ kini bukan lagi rahsia! Pencuci intim wanita yang berasasakan dari 100% bahan semulajadi dan BEBAS KIMIA DAN PENGAWET pilihan wanita moden kini.Tahu dan pernah dengarkan cara-cara tradisional nenek-nenek kita  menjaga Vdarra dengan merebus daun sireh, biji manjakani, sedikit garam kasar untuk mematikan kuman, rawatan faraj dari keputihan, lendiran dan bau yang busuk akibat perpeluhan di kelangkang atau pelipat.

Cuci dan rebus bahan-bahan itu dan buat cucian setiap hari dan bagus sekali digunakan semasa dalam haid dan berpantang bersalin.Air rebusan manjakani juga mampu membantu mengetatkan kembali otot-otot faraj dan merawat luka jahitan dari jangkitan dan cepat kering.

Mampu tak nak buat  cara-cara merebus seperti itu?  atau kalau ada jalan mudah untuk dapatkan khasiat dan kebaikkan guna daun sireh dan manjakani pasti uolls sukakan.So sekarang Kak Megg nak share la sabun SirehVdarra yang sama fungsi dan kesannya. Rahsia suami "mengaum" setiap malam. Hehehehehee

Ayuh! Cantik dan jaga Mahkota itu sebaiknya; 

­čî╣Biarkan bungamu mewangi selamanya
­čî╣Biarkan bau yang kurang enak itu berlalu pergi
­čî╣Biarkan keputihan yang mengganggumu itu hilang tanpa dijejaki
­čî╣Biarkan ia rapat seperti gadis sunti
­čî╣Biarkan dirimu menjadi seorang wanita dambaan suami

Pelaburan yang berbaloi untuk pikat suami dan jaga bunga sebelum lebam dan layu.Wah! penting tu mahkota yang dianugerahkan Allah untuk wanita.Jaga sebaik2 nya.Untuk gadis manis jangan ingat tak perlu nak jaga Vdarra tu, sepatutnya penjagaan dari sekarang terutamanya yang ada masalah Vdarra "keputihan berbau" !


Dapatkan dgn harga RM29.90 (tidak termasuk caj pengeposan).Beli 3 buku sabun lagi jimat.Meh pakat2 kongsi dengan kekawan uolls.

Hubungi segera bagi yang ingin mencuba SirehVdarra ­čĹë 0192858724 atau boleh follow Kak Megg di FB ; Megawati Ismail..


No comments:

Post a Comment