Friday, July 15, 2016

Jom Roll On dengan Kazen Perfume

Kami pencinta wangian..
Kami obses pada wangian..


Hari ini nak cerita tentang prfume terbaru dari Kaz3n Perfume.Yess! selepas solid perfume kami tak leh nak duduk diam lagi.Minat pada wangian membuatkan kami nak keluarkan perfume yang lain pila..dan kini versi Roll On..

Mengapa Roll On bukan spray perfume yang tengah trending sekarang..ya lah ramai retis pun dah keluarkan perfume spray inspired.Dah berlambak dipasaran. Roll On dah tak "in" kot sekarang!
Entah kami tak ada jawapan sekarang! Tapi apa yang pasti kami tetap nak keluarkan perfume berbentuk roll on ini.


Roll on perfume Kaz3n ini bukan seperti yang biasa dipasarn.Uolls tahukan camna market roll on.
Kami 'terjumpa" botol berberbentuk tube yang ohseemmm ni.Cantik bak lor dann rare sebab tube ni ada 2 botol roll on dalam 1 tube.


2 haruman dalam 1 tube..so uolls boleh la bawa 2 wangian sekaligus.Best ke best? Kan dah cakap Kaz3n memang lain dari yang lain.Ofcos kami berbeza.

Tapi stay tune tau! kami tetap akan keluarkan perfume spray tidak lama lagi.Dah dalam kepala ini.Cuma sekarang tengah cari  bauan yang lain dari yang lain bukan inspired perfume lagi untuk spray perfume akan datang.

So buat masa ni kita layan je dulu perfume roll on 2Scentz by Kaz3n. 
Wangian 2Scentz mempunyai kelebihan dimana kami menyediakan 2 wangian didalam 1tube! 
Seronak kan boleh bawa perfume 2 wangian kemana-mana dengan lebih mudah dan stylo..sebab 2Scentz ni didalam tube yang comel sangat..lagi-lagi ada pouch KZ yang limited dari Kazen Perfume.Masih lagi berinspirasi dari wangian popular antarabangsa untuk 2Scentz


Jom berwangian bersama Kazen Perfume.." Golek-golek sikit pun wangi.."

Ingat tau.. Nak wangi-wangi cari Kaz3n je 😆



        

                             Comelkan 2Scentz Perfume ni..dah cakap dah..