Sunday, December 14, 2014

RAHSIA JUTAWAN MKRICH

Alhamdullilah...
Selesai sudah sessi perjumpaan dgn Sifu MKRICH..kongsi rahsia kejayaan dan tips2 hebat tuk mencapai kejayaan dan kebebasan kewangan..
Dulu Kak Megg tak percaya biz networking ini mampu bantu keluar dari masalah kewangan. Ya lah dalam kepala hanya ingat MLM ini cuma biz putar alam. Memang ramai juga yang "terkena" tapi tak semua begitu. Ikut nasib-nasib,  ikut leader siapa kita. 
Insyallah team MKRICH akan melebarkan Sayap ke negara Vietnam dan India..semuanya kerana kerjasama dan kesefahaman dan semangat tuk memberi kebaikkan pd semua..
Misi harini tercapai..
Set target...
Mulakan tindakkan..
Ayuh MKRICH
YG LAIN JOM WATSAPP
MEGG 019.285.8724..
Sy bantu anda..
MKRICH..We Are Trend Makers!
Leader MKRICH yg hadir..


Bersama Sifu Fazlin..


Us..MKRICH 


Produk Hebat & Leader Terbaik MKRICH gabungan yg mencetuskan Aura Jutawan


Ukwah MKRICH...


Kami adalah TOP Leader MKRICH..awesome..

RAHSIA JUTAWAN MKRICH

Alhamdullilah...
Selesai sudah sessi perjumpaan dgn Sifu MKRICH..kongsi rahsia kejayaan dan tips2 hebat tuk mencapai kejayaan dan kebebasan kewangan..
Dulu Kak Megg tak percaya biz networking ini mampu bantu keluar dari masalah kewangan. Ya lah dalam kepala hanya ingat MLM ini cuma biz putar alam. Memang ramai juga yang "terkena" tapi tak semua begitu. Ikut nasib-nasib,  ikut leader siapa kita. 
Insyallah team MKRICH akan melebarkan Sayap ke negara Vietnam dan India..semuanya kerana kerjasama dan kesefahaman dan semangat tuk memberi kebaikkan pd semua..
Misi harini tercapai..
Set target...
Mulakan tindakkan..
Ayuh MKRICH
YG LAIN JOM WATSAPP
MEGG 019.285.8724..
Sy bantu anda..
MKRICH..We Are Trend Makers!
Leader MKRICH yg hadir..


Bersama Sifu Fazlin..


Us..MKRICH 


Produk Hebat & Leader Terbaik MKRICH gabungan yg mencetuskan Aura Jutawan


Ukwah MKRICH...


Kami adalah TOP Leader MKRICH..awesome..

Monday, November 24, 2014

40 is Hot Beb!!!

40 is Hot Beb!!!

Usia dah jejak 40 tahun. Cam caya cam tidak je...Alhamdullilah 8 sept lalu genapla usia Kak Megg melangkahi alam baru...cewah!! 
Memasuki di usia 40an...ya benar !!! Tapi Kak Megg tak kisah.


Kenapa? Perjalanan hidup nak mengelak pun tetap bertemu dan naik usia setiap tahun. Bukankah usia itu ANGKA sahaja. Nombor-nombor yang melihatkan kematangan hidup kita. Hokay! Dah dewasa, dah matang jangan nak gedik sangat berangan masih muda. 


Supplement terbaik kan ada banyak kat pasaran. Beli dan amalkan hidup gaya sihat. Meh Kak Megg share rutin kecantikkan. 


Nak iklan jap.. Baca ya.. Hehehe


Benar ke produk Phytoscience hebat? 

Sejak amalkan pemakanan doublestemcell,triple stemcell, 2Sllim dan Snowphyll Kak Megg tak risau lagi. Produk terbaik ada bersama, sentiasa bersama. Keberkesanan produk terbukti pd diri sendiri..walaupun dulu nk pakai guna srd je ttp tak sangka plak drp niat nk consume srd dpt plak BONUS tuk menjana...best weii!!! 


Dalam biz Phyto..
>>> kita dapat SIHAT..
>>> kita dapat CANTIK & AWET MUDA
>>> kita dapat kulit gubus,mulus dan glowing
& paling best kita dapat INCOME....yipieeee!!!!


Jom sapa berminat nak tahu bole la watsapp Megg 019.285.8724 tuk tahu info biz santai2 yg berkaaching!


PHYTOSCIENCE IS TREND MAKER!!!!









Wednesday, April 9, 2014

Cerita Semalam...myKiddos..

Sian anak mummy si Haidhar@chedar..pertama kali masuk wad..suspect Bronkitis..biasala kids mana tau nak buang kahak..last2 melekap la kahak2 & lendiran diparu2.. duduk dlm ward hampir seminggu..setiap hari kena buat fisioterapi sedut lendiran..sian sgt bila dia menagis2 xnak buat..sakit..

Alhamdulilah..wlp ubatan dihospital..mummy tetap beri 1sach double stemcell tuk bantu kurangkan panas badan..ya la suhu badan tak menentu..kadang turun kadang naik sampai 39dergree..panas btul!!!

Lepas kuar KPJ Selangor Medical Centre..admitted lagi lps 2hari..kali ni suspect ada jangkitan Rotavirus!!! 

Aduz..penin pala mummy..cam mana plak kena..dugaan lagi.. asyik cerry berry &muntah2 lps makan..badan weak &lembik..terpaksa drip..! 

Mummy tetap ikhtiar bg doublestemcell..supplement ni tak putus2 diberi dan sentiasa ada dlm handbag..me pun ambik tuk xtra tenaga.. Nak jaga chedar dan rissa sekali dlm ward..! Rissa ikut me sbb xada sapa nk jaga kat rumah..!!! Berkampung le kat KPJ Selangor tu..nasib ambik bilik Suite bebas sikit.   

Okay..anak2 mummy jangan sakit2 lagi tau! Mummy risau dan sedih,,,😪😪😪








                           NYAWA MUMMY NI....




                                               AMBIK NABULIZER SETIAP 4Jam...



                               JOM BALIK RUMAH....JANGAN SAKIT LAGI TAU!!!!!!



❤Fab Megg Ismail❤







Cerita Semalam...myKiddos..

Sian anak mummy si Haidhar@chedar..pertama kali masuk wad..suspect Bronkitis..biasala kids mana tau nak buang kahak..last2 melekap la kahak2 & lendiran diparu2.. duduk dlm ward hampir seminggu..setiap hari kena buat fisioterapi sedut lendiran..sian sgt bila dia menagis2 xnak buat..sakit..

Alhamdulilah..wlp ubatan dihospital..mummy tetap beri 1sach double stemcell tuk bantu kurangkan panas badan..ya la suhu badan tak menentu..kadang turun kadang naik sampai 39dergree..panas btul!!!

Lepas kuar KPJ Selangor Medical Centre..admitted lagi lps 2hari..kali ni suspect ada jangkitan Rotavirus!!! 

Aduz..penin pala mummy..cam mana plak kena..dugaan lagi.. asyik cerry berry &muntah2 lps makan..badan weak &lembik..terpaksa drip..! 

Mummy tetap ikhtiar bg doublestemcell..supplement ni tak putus2 diberi dan sentiasa ada dlm handbag..me pun ambik tuk xtra tenaga.. Nak jaga chedar dan rissa sekali dlm ward..! Rissa ikut me sbb xada sapa nk jaga kat rumah..!!! Berkampung le kat KPJ Selangor tu..nasib ambik bilik Suite bebas sikit.   

Okay..anak2 mummy jangan sakit2 lagi tau! Mummy risau dan sedih,,,😪😪😪








                           NYAWA MUMMY NI....



                                               AMBIK NABULIZER SETIAP 4Jam...



                               JOM BALIK RUMAH....JANGAN SAKIT LAGI TAU!!!!!!



❤Fab Megg Ismail❤







Cerita Semalam...myKiddos..

Sian anak mummy si Haidhar@chedar..pertama kali masuk wad..suspect Bronkitis..biasala kids mana tau nak buang kahak..last2 melekap la kahak2 & lendiran diparu2.. duduk dlm ward hampir seminggu..setiap hari kena buat fisioterapi sedut lendiran..sian sgt bila dia menagis2 xnak buat..sakit..

Alhamdulilah..wlp ubatan dihospital..mummy tetap beri 1sach double stemcell tuk bantu kurangkan panas badan..ya la suhu badan tak menentu..kadang turun kadang naik sampai 39dergree..panas btul!!!

Lepas kuar KPJ Selangor Medical Centre..admitted lagi lps 2hari..kali ni suspect ada jangkitan Rotavirus!!! 

Aduz..penin pala mummy..cam mana plak kena..dugaan lagi.. asyik cerry berry &muntah2 lps makan..badan weak &lembik..terpaksa drip..! 

Mummy tetap ikhtiar bg doublestemcell..supplement ni tak putus2 diberi dan sentiasa ada dlm handbag..me pun ambik tuk xtra tenaga.. Nak jaga chedar dan rissa sekali dlm ward..! Rissa ikut me sbb xada sapa nk jaga kat rumah..!!! Berkampung le kat KPJ Selangor tu..nasib ambik bilik Suite bebas sikit.   

Okay..anak2 mummy jangan sakit2 lagi tau! Mummy risau dan sedih,,,😪😪😪








                           NYAWA MUMMY NI....




                                               AMBIK NABULIZER SETIAP 4Jam...



                               JOM BALIK RUMAH....JANGAN SAKIT LAGI TAU!!!!!!



❤Fab Megg Ismail❤







Sunday, March 23, 2014

MALAM GALA PHYTOSCIENCE....

#throw back..
#kenanganmanis

.kali pertama Dinner MKRICH88 dan Double Rich di De Palma Hotel Ampang..kenangan manis bila terima penghargaan tuk 5Figure ..wah tak sangkakan niat tuk ber biz secara santai2 akhirnya menjadi sumber income..Hebat tak hebat? 


           -bersama Leader MKRICH88 Pn. fazlin dan biz partner yg lain-





   -15mac 2014 Malam Gala dan Dinner di MITC Melaka..berkebaya Nyonya...


Semua kenangan dan jalinan persahabatan ibarat seperti keluarga..kami di MKRICH88 bukan hanya ber biz shj tetapi sentiasa menjaga ikatan persahabatan..Kekayaan dunia dicari..Kekayaan akhirat juga dijaga..

Jum nak merasai apa yg kami rasa..bersama Megg dlm dunia biz Phytoscience...bermula dengan RM275 anda kita setapak tuk bersama kami di MKRICH88.

SMS/Watsapp 019.285.8724

Layari FB: www.facebook.com/megg.ismail




❤Fab Megg Ismail❤

Wednesday, February 26, 2014