Monday, February 1, 2016

Kazen Beaute - Cermin kecantikkan anda

Bismillah....


Alhamdullilah...akhirnya impian tuk memiliki rangkaian set kecantikkan dr kaz3n tercapai.terlalu banyak dugaan dlm membina set skincare kazen beaute..bermula dgn mencari set yg menjadi pilihan pengguna..ya la kehendak pengguna diutamakan..tumpuan kazen pada yg mempunyai masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam.

Kak Megg sendiri dah meniti usia 40an...masalah utama Kak Megg adalah JERAGAT!!! 


Oh TIDAK!!!! sakit hati..sakit mata bila berdepan dgn cermin..dok belek2 muka dan berkata/ " bilalah peta kat muka ni nak hilang!" 
Sedih sangat...perasaan down tu memang terasa terutamanya bila nak keluar umah dok bersiap2 dan bermake up..terpaksala menebalkan part2 jeragat tu..! 

Sedihkan..! 😢😢😢 

Orang kata jeragat ni keturunan dan sbb kita tak ambik berat pasal penampilan terutamanya penjagaan kulit muka...! Huhuhu betul ke?

Bermula dr itu la Kak Megg sibuk la mencuba pelbagai jenama skincare yg mampu mengurangkan kesan peta2 hitam dimuka..berhabis gak la...ya la produk local / tempatan ni MAHAL gak tuk set jeragat!

Kazen  yg berdua pula hadapi kulit tak sekata dan bekas2 jerawat yg susah betul nak hilang. Masalah kami sama,  dan Kak Megg percaya masalah uolls juga sama spt kami...betul tak?

Alhamdullilah..kami dah cuba set skincare ni...nyata ia dpt membantu masalah kami..

In sha Allah ia juga dpt membantu masalah uolls juga...kesan jeragat,jerawat dan kulit kusam lama bertepek kat muka jgn la mengharapkan MIRACLE okay! 

Magic yg ia mampu hilangkan kesan2 ni dlm masa singkat! Oh tidak! Tu semua berkesan kalu ada bahan2 terlarang dlm skincare...sbb tu ia mampu memberi impak drastik tuk kulit muka anda...kesan jangka panjang...bahaya lalaink!!!! Bair lama sikit..asal berkesan & selamat..


Just nak bgthu je...set skincare kaz3n beaute kami namakan " NO MORE SECRET by Kaz3n Beaute".. Tiada lagi rahsia...Rahsia kami..Rahsia CucuCicitNekPuteh dikongsi bersama...yess!!!!

➡ Set skincare 4in1 " No More Secret by Kaz3n Beaute"
MURAH,JIMAT & BERKESAN

➡1 set mengandungi :-

DAYCREAM 10gm
NITECREAM 10gm
SNOW MILKY SOAP 30gm
PINKISH GLOW SERUM 5ml

Kebaikkan set skincare " No More Secret by Kaz3n Beaute"

✔Pencerahan TANPA pengelupasan
✔Menghilangkan JERAGAT dan JERAWAT
✔Mengatasi kulit kusam
✔Dapat membantu menghilangkan parut jerawat
✔Dapat mengurangkan garis2 halus / kedutan diwajah
✔Dapat membantu mengatasi kulit berminya terutamanya T Zone
✔Kulit wajah lebih sekata / tona kulit
✔Miliki kulit wajah yg licin dan gebu
✔Kulit wajah akan menjadi Pinkish, Glowing & Flawless


Best ke best?


Jika anda terasa nak getaran tuk mencuba meh lekas2 watsapp megg dan follow IG : @kazen_officialhq


Watsapp JIKA ANDA CANTIK 0192858724