Tuesday, December 6, 2016

Jom Angau Puspawangi Dengan Kazen Perfume

Alhamdullilah

Setelah sekian lama menyepi disini,Kak Megg nak share sikit tentang produk terbaharu dari Kazen Perfume.Bukan la baru sangat sebab dah berada dipasaran online pada akhir October 2016.
Wangian spray yang terkini dengan haruman "Signature Kazen" yang membuatkan satu Malaya Angau Puspawangi!

Wangian diberi nama #Be Jealousy atau nama yang sering Kak Megg komersialkan di online biznes adalah "Perfume Angau Puspawangi"..Angau tersangat tau baunya..5x rindu 5x angau..hehehe

Perfume ni Kazen olah sendiri mengikut keadaan cuaca Malaysia yang panas dan lembap.Kelebihan yang ada pada Perfume Angau Puspawangi ini semakin uolls panas berpeluh badan semakin wangi!  Wow! Giteww penangan Angau Puspawangi.Spray sahaja di hot spots / titik panas dibadan uolls kesan wangian kekal hampir 12jam..seyiess tau! 

Botol Angau Puspawangi didatangkan dengan botol kaca yang eksklusif 40ml tak sama dengan botol-botol wangian yang ada dipasaran online.Mesra Solat? Ofcos kami pastikan ianya dari sumber yang halal dan suci.Tiada keraguan.InshaAllah.

Perfume Angau Puspawangi ni camana baunya? Nak bagitu la ni..Aroma Angau Puspawangi adalah gabungan dari Bunga-bungaan( floral ) dan Buah-buahan ( fruity) yang manis-manis semanis gula2 kapas, sexy dan feminine.Dicampur juga dengan aroma sesado woody dan musky. Dapat bayangan haruman bergaya mewah tapi dengan nilai Jimat untuk uolls semua. 

Yess! ianya unisex perfume.Tak salah pun abam2 sado guna haruman yang lembut2 menusuk ke jiwa anak2 dara yang manja-manja gitew๐Ÿ˜

Hokay uolls kalau dah terkenan dan nak angau sama bila gunakan Perfume Angau Puspawangi ni boleh la risik2 kat facebook dan instagram Kak Megg. Link ada kat bawah nak watsapp pun boleh..tapi hanya watsapp NO CALLING ! 

Panjang pula entri kali ini.Harap-harap baca tau sampai akhir ๐Ÿ˜‰.Jom mewangi dan kasi Angau Puspawangi satu Malaya.


Facebook : www.facebook.com/meggismail.com

Instagram :@mega_ratu_puspawangi

๐Ÿ“ฒ Watsapp ONLY +06 019 2858724





                                      







                                  






                            





   
   
    

No comments:

Post a Comment